Trouwen

Say yes!

A LOVESTORY | STORYTELLING TROUWFILM

‘Jullie dierbare herinneringen, vereeuwigd in film’

JA! Jullie gaan trouwen! Dit wordt waarschijnlijk wel de mooiste dag van jullie leven! Het lijkt mij geweldig om een deel te mogen zijn van jullie bijzondere dag en jullie te helpen, met het maken van een trouwfilm als dierbare herinnering.

Mijn kracht ligt bij het vastleggen van emotie en spontane momenten, samen met filmische ‘perfecte plaatjes’ in een hoge kwaliteit. Dit doe ik in een cinematische en documentaire stijl, met een storytelling verhaal, jullie verhaal. Want elk bruidspaar is uniek en ik doe er dan ook alles aan om een persoonlijke trouwfilm te maken, die bij jullie past. Mijn stijl is artistiek, dromerig en romantisch. Die echte liefde tussen jullie samen, en van de mensen om jullie heen, die wil ik vangen. Want dat is wat voor mij een trouwfilm zo speciaal maakt. A LOVESTORY is een super waardevolle herinnering van jullie trouwdag. Zo kun je, jullie bijzondere dag niet alleen zien, maar ook horen, voelen en echt herbeleven… voor altijd.

Persoonlijke aandacht

‘Wauw, je hebt zo goed geluisterd naar onze wensen! Wij zijn sprakeloos…’ 

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar een goede communicatie is de key. Doordat ik meerdere contact momenten inplan en je mij altijd een berichtje mag sturen, leer ik je begrijpen. En dat is belangrijk, want zo kan ik ervoor zorgen dat jouw trouwfilm ook echt bij je past. Zo heb ik altijd een aantal vragen die ik aan jullie stel, help ik met het verzinnen van toffe plannen en mag je een moodboard maken. Ik doe er dus ALLES aan om jullie de beste experience te bieden, voor het aller mooiste eindresultaat.

 

 

Hoe werkt het?

Via de contactpagina op deze website, kunnen jullie gemakkelijk zelf een vrijblijvende call inplannen. Op deze manier kunnen we kennismaken met elkaar, kunnen we eens kletsen over de planning van jullie dag en mogen jullie al jullie vragen stellen. Zodra er wordt besloten om samen met mij verder te gaan, plannen we een videobelafspraak in om eens goed kennis te maken en krijgen jullie van mij eventuele tips en een aantal vragen om te beantwoorden zodat ik jullie beter leer kennen. Ongeveer twee maanden voor de bruiloft, nadat jullie draaiboek af is, plannen we een fysieke afspraak in. Dit kan gezellig bij mij of jullie thuis, of ergens op locatie. Zo kunnen we alle details verder bespreken zodat alles duidelijk is vóór jullie trouwdag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je mag mij altijd vrijblijvend om advies vragen!

Get in Touch

Zou je eens kennis willen maken of meer willen weten over hoe ik van your story my job kan maken?