Your story is my job

Hi!

Mijn naam is Romie, oprichtster van Full Moon Films. Een vrolijke en empathische creatieveling, dat is wie ik ben. Hoe ik ben begonnen met filmen? Door het gewoon te doen!

Op mijn 14e kocht ik voor het eerst een ‘echte’ camera, want ik was altijd al bezig met plaatjes maken. Toen ik later tijdens mijn baan als fashion styliste het filmen ontdekte, was ik gelijk verkocht! Nu kon ik echt verhalen vertellen, en beelden schieten die een gevoel in je los maken. Die hobby groeide later uit tot mijn eigen bedrijf, waarmee ik nu trouwfilms maak. Want dat is voor mij het mooiste verhaal wat er is, de liefde tussen twee mensen en hun dierbaren.

Naast het runnen van mijn bedrijf, wat ik met heel veel passie doe, ben ik vooral gewoon Romie, en hou ik er van om met mijn familie of vrienden te zijn, sta ik soms in het weekend op een feestje en maak ik graag muziek met mijn band als zangeres.

Ik vind een goede klik waarschijnlijk net zo belangrijk als jullie, daarom lijkt het mij super leuk om eens kennis te maken. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Liefs, Romie

As a professional storyteller I want to make you feel emotions through my work. Your story is my job!
Romie Hermans